keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappu tuli, ja vappu meni...

Hei hei kaikki!
Nyt eletään jo Toukokuuta. Enään noin 8 viikkoa aikaa jäljellä mutta paljon vielä tiedossa!!
Ja hei, koulukin on jo loppumaisillaan! Meidän koulu täällä loppuu jo 18.5 eli noin kahden viikon kuluttua! Osittainhan se on kivaa ettää koulu loppuu, mutta osittain myös ei ole... Tässä on nyt 2 viikkoa aikaa nähdä monia ystäviäni enään, koska monet lähtevät heti kesälomilleen, ja jotkut aika kauaskin. Mutta onneksi parhaat ystäväni koulusta ovat aika lähellä että kyllä heitä vielä aion nähdän koulun loputtua.
Nyt olemme myös saaneet tietoa YFUn viimeisestä matkasta! Alkuperäinen matka piti suunnata tunnettuun Cancuniin rannalla, mutta YFU muutti matkan koska Cancunin matka on hirveän kallis, eikä moni ole vuosien varrella päässyt mukaan juuri hinnan takia.
Nykyinen matka koostuu suurkaupungeista ja tietysti pääsemme rannalla :)! Matkan aluksi pääsemme tutustumaan hieman tarkemmin maan pääkaupunkiin, Mexico Cityyn. Sieltä lähdemme bussilla länsirannikkoa päin, ja pysähdymme kahdessa suurkaupungissa matkalla (Guanajuato ja Guadalajara). Rannikolle päästyämme menemme rannalla kauniiseen Puerto Vallartaan. Mutta matka ei ihan vielä lopu tähän! Palattuamme Mexico Cityyn, pääsemme matkan päätteeksi vielä tunnettuun Six Flags:in huvipuistoon. Eli kyllä tästä matkasta pitäisi tulla myös aivan mahtava :)!!
Matka kestää kokonaiset 10 päivää, 24.5 - 2.6. Tältä matkalta palattuani ei olekkaan paljoo aikaa jäljellä lähtöpäivääni, 26.6. Viimeisinä päivinäni aion nähdä niin monta ystävää kun vaan on aikaa, ja tietty ihan viimeiset päivät vietäni perheeni kanssa :)
Mitäs muuta kerrottavaa olisi...? Vappua täällä ei vietetä ainakaan silleen kuin Suomessa, mutta oli 1.5 sentään vapaapäivä kaikille. Pari päivää sitten, isäni, joka työskentelee suuressa sementtitehtaassa täällä vei minut, ystäväni simonin ja perheeni kierrokselle tehtaassa. Oli se hienoa ja nyt myös arvostan paljon enemmän kaikkia heitä jotka menevät sinne pölyn, kuumuuden ja mekkalan sekaan työskentelemään joka päivä, niinkuin isäni.
Valitettavasti tehtaan säännöt estivät meitä ottamasta kuvia sieltä sisältä, niin en pysty näyttämään minkälaista siellä on...
Kuitenkin saimme omat muistomme tehtaalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti