tiistai 22. toukokuuta 2012

Toinen YFUn matka!!

Hei kaikki!
Nyt tulevana torstaina alkaa YFUn toinen ja viimeinen matka jonka teemme yhdessä. Aikasempina vuosina viimeinen matka on vienyt oppillatt Cancunin tunnetuille turistirannoille, mutta ei tänä vuonna. Syynä muutokseen oli että Cancunin matka on maksanut aivan hirveitä ja sen takia monet eivät ole päässeet mukaan.
Tänä vuonna pääsemme tutustumaan pariin Meksikon tunnetuimpiin suurkaupunkeihin, ja päätteeksi Tyynellemerelle rannalla :).
Matkan tarkat kohteet ovat Mexico City, Guanajuato, Guadalajara ja Puerto Vallarta.
Samalla pääsemme tutustumaan hieman tarkemmin Mexico Cityyn myös. Matka on nyt kaksi kertaa pidempi kun ensimmäinen matka jonka teimme, eli nyt 10 päivää! Sitten vielä palattuamme rannalta Mexico Cityyn, pääsemme vielä tunnettuun Six Flagsin huvipuistoon Mexico Cityssä.
Minä olen veljeni kanssa jo tänään lähdössä Mexico Cityä kohti, koska olemme saaneet kutsut Suomen suurlähettiläältä täällä Meksikossa tullu illalliselle hänen kotiin huomenna. Tämän kutsun saivat siis tämänhetkiset YFU vaihtarit Suomesta, aikasemmat vaihtarit jotka ovat olleet Suomessa, ja myös henkilöt jotka ovat lähdössa nyt Elokuussa Suomeen täältä. Kuullostaa jännittävältä :)!
Noh, tämä oli nyt vain tämmönen pikapäivitys ennen matkaani, ja matkalta palattuani kerron tarkemmin mitä teimme, minne menimme ja mitä tapahtui :)!
Terveisiä taas kaikille!
Miika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti